הליבוט Crockpot ברוטב לבן עם Broccolini
הליבוט Crockpot ברוטב לבן עם Broccolini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה זו מכילה כ 167 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 1401 קלוריות. מתכון זה מ crockpot365.blogspot.com יש 4 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, הליבוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), הליבוט בגריל ברוטב יין לבן, ו הליבוט צרוב W / Haricots Vert, בצל ירוק ורוטב יין לבן.
הוראות
יום 274.בוקר טוב! הכנתי הליבוט ברוטב לבן לארוחת צהריים של יום ראשון. זה היה טוב!!אני באמת לא חושבת שאחזור לתנור או לתנור ... זה פשוט קל מדי בסיר ואני לא יכולה להתגבר על ריח הדגים.המרכיבים.24 אונקיות הליבוט (או דג לבן אחר כמו טילפיה או פילה של הבלעדית)2 כפות קמח לכל מטרה (אנחנו ללא גלוטן, אז השתמשתי בתערובת קמח GF)1 כף סוכר לבן 1/4 כוס חמאה, melted1/3 כוס יין לבן (או שאתה יכול להשתמש במרק עוף)2/3 כוס חלב (שלי היה ללא שומן)2 לימונים, 1 מקשט, 1 לגאר-אלומיניום לסכל
ההוראות.חמאת מיקרוגל בקערת זכוכית, ולהקציף בקמח. בקערה נפרדת, לשלב את החלב ואת היין הלבן. מוסיפים לאט את תערובת הקמח לחלב ויין, תוך ערבוב כל הזמן. תכניסי את הלימון. אם תזרקו את החלב הקר והיין לתערובת הקמח מהר מדי, הקמח והחמאה יפרדו שוב, והחמאה תתקשה ותיצרו גושים גועשים מוזרים שירחפו אל פני השטח.שאל אותי איך אני יודע את זה...
מוסיפים את הסוכר לתערובת הרוטב.
לפרוס אורך של רדיד על השיש במטבח שלך ומניחים את הדגים לאמצע. כפית את הרוטב על גבי. מקפלים את רדיד מעל crimp את הקצוות. יש לשטוף את brocollini מתחת למים קרים ומניחים כי לתוך אורך נפרד של נייר, ולאחר מכן לקפל על נייר כדי להפוך את החבילה סגורה נפרדת לחלוטין.
תניח את זה על הדג.מכסים את התנור האיטי ומבשלים גבוה במשך כ 2 שעות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.פסק הדין.אהבתי את זה, והוספתי קצת מלח וקצת לימון נוסף בשולחן. למרות שבישלתי את הברוקוליני בנפרד, אני חושב שאם אתה רוצה רק לעשות חבילה אחת אתה תהיה בסדר לזרוק הכל לתוך אותו רדיד.דגים בסיר הוא נפלא!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה