תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט ו קציר הסתיו Sauté. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 375 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ציר עוף, לפת, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סלט קציר סתיו, סלט קציר סתיו, ו סלט קציר סתיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים את שאלוט קצוץ ושום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את הסקווש, גזר לבן ולפת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים להתרכך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שמן זית, לקלייה
סכין קילוף
לפת
4
מוסיפים את היין, קורנית, עלי דפנה ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את המניה, מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, לחמם את שמן הזית. מתבלים את חתיכות ההליבוט במלח ופלפל ואובקים אותן קלות עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
מוסיפים את ההליבוט למחבת החמה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד לזהב קל, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים את הדגים לירקות ומבשלים במשך 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדגים וירקות לקערות רדודות. השליכי את זרעי הקורנית ואת עלה המפרץ. מערבולת 1 כף הנותרים של חמאה לתוך המרק. מתבלים במלח ופלפל וכפית מעל התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
גב שומן חזיר
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.