הליבוט ורקרוז
אם יש לך פילה הליבוט, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 95%. נסו הליבוט ורקרוז, הליבוט ורקרוז, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד צבע קל, על 3 דקות.
מוסיפים עגבניות, חלפיניו ויין לבן. מבשלים עד שהיין מצטמצם ב-2/3, כ-5 עד 7 דקות. בעוד הרוטב מצטמצם, מחממים חמאה במחבת נפרדת על אש בינונית. דג העונה עם מלח כשר. כאשר חמאה מומסת, להוסיף הליבוט למחבת. מבשלים 2 דקות, להתהפך ולאחר מכן להעביר מחבת לתנור שחומם מראש ואופים עד מבושל דרך, כ 10 דקות.
הסר רוטב מחום כאשר מופחת ומערבבים זיתים ומיץ זית.
כדי לשרת, לחלק את הרוטב שווה בין 4 צלחות ארוחת ערב.
מניחים הליבוט (צד קרמל הראשון למעלה) במרכז כל צלחת על גבי הרוטב.
מניחים פרוסות אבוקדו על גבי דגים, מפזרים מיץ לימון וכוסברה, כמו לקשט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.