הליבוט מאודה בתנור
הליבוט מאודה בתנור נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה הליבוט, עגבניות, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. מתכונים דומים: הליבוט מאודה, הליבוט מאודה, ו הליבוט מאודה עם שיניים.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. עם מקלף ירקות, להסיר 1 לקלף רצועה מלימון.
מניחים במעבד מזון יחד עם זרעי טימין ו 3 עגבניות. דופק עד שכמעט מחית.
יוצקים תערובת לתוך מסננת רשת בינונית להגדיר מעל קערה גדולה; לתת לעמוד.לתוך קערה קטנה, מלימון, גרגר נותר לקלף ולסחוט 3 כפות מיץ. מערבבים בשמיר, שמן, וחצי פטרוזיליה.
בואו לעמוד.קוק קינואה כמו התווית מנחה. מערבבים פטרוזיליה הנותרים.
מניחים הליבוט במחבת אפייה קטנה; מפזרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל שחור טחון טרי. למלא מחבת עם מים חמים לבוא שליש הדרך למעלה הצדדים של פילה. צלי 10 עד 12 דקות או עד הליבוט רק הופך אטום ברחבי.בינתיים, דק קוצצים עגבניות שנותרו.
מעבירים לקערה בינונית יחד עם מלפפון, תפוח, צלפים, תערובת לימון שמן, ו 1/8 כפית כל מלח ופלפל שחור טחון טרי. מערבבים עד מעורב היטב. עם מרית גומי, לחץ על תערובת עגבניות טימין במסננת כדי לחלץ נוזל; להשליך מוצקים. מחלקים עגבניות נוזלי קינואה בין 4 צלחות. עם מרית מחוררת, להסיר הליבוט מן המים; מקום על גבי קינואה. למעלה עם תערובת מלפפון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.