הליבוט מוקפץ עם חמאת לימון-פסטו
הליבוט מוקפץ עם חמאת לימון-פסטו נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. גשו לסופר וקנו פסטו, חמאה, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט עם פסטו לימון מהיר, הליבוט עם לימון-חמאה ובצלצלים פריכים, ו הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים פילה באופן שווה משני הצדדים עם מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פילה למחבת; מטגנים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
מגישים דגים עם תערובת חמאה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.