קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

הליבוט סביצ'ה

הליבוט סביצ'ה
הליבוט סביצ'ה יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך פתיתי צ'ילי, פילה הליבוט, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. הליבוט סביצ'ה, הליבוט סביצ'ה, ו סלט הליבוט סביצ'ה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בקערה לא תגובתי, מערבבים הליבוט עם בצל, מיץ לימון וחומץ מעיל. מכסים ומקררים במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
הליבוטהליבוט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להשליך מרינדה הליבוט ובקערה נקייה לשלב הליבוט ופלפל פעמון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עבור ההלבשה לשלב מיץ ליים וחומץ אורז ובעוד לטאטא, מוסיפים שמן זית בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים גרידת ליים, עירית, כוסברה, מנטה ופתיתי צ ' ילי. מקפלים בתערובת הליבוט ופלפל פעמון ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. כפית לתוך כוסות מרטיני העליון עם נבטים צנון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
נבטי צנוןנבטי צנון
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
הליבוטהליבוט
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.