הליבוט עם גזר כרישה
הליבוט עם גזר כרישה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, אורגנו, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו הליבוט עם גזר כרישה En Papillote, תבשיל-הליבוט אפוי עם כרישה וגזר, ו הליבוט עם כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין: לקרוע 8 ריבועים של נייר קלף. סדר 4 על משטח שטוח.
מניחים את הגזרים והכרישה במרכז כל ריבוע.
מניחים את הליבוט על הירקות. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
טפטוף עם השמן ומפזרים את האורגנו. מעל הדגים והירקות עם שאר ריבועי הקלף. מקפלים על הקצוות מספר פעמים כדי לאטום.
הסר את החבילות הקפואות משקיות הפלסטיק והנח אותן בשכבה אחת על תבנית אפייה. מבשלים 25 דקות.
העבר כל חבילה לצלחת. באמצעות סכין קילוף, לחתוך לפתוח את המנות לפני ההגשה. (היזהר של קיטור המילוט.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.