הליבוט עם סקווש חריף ועגבניות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: הליבוט עם סקווש חריף ועגבניות, הליבוט, סקווש, עגבניות וזיתים, ו הליבוט בגריל עם בצל, עגבניות מתובלות ואבוקדו.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את הדלעת, שום, jalapeo,מלח כפית, ופלפל כפית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת מתחילה להתרכך, 3 עד 4 דקות.מערבבים את העגבניות והנוזל שלהם. מתבלים את ההליבוט עם כפית מלח ופלפל כפית ומניחים אותו בין הירקות.מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד ההליבוט הוא אטום לאורך ומתחיל פתית, 10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.