הליבוט עם סקווש חריף ועגבניות
הליבוט עם סקווש חריף ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 279 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך jalapeño, שום, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם סקווש חריף ועגבניות, הליבוט, סקווש, עגבניות וזיתים, ו הליבוט בגריל עם בצל, עגבניות מתובלות ואבוקדו.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את הדלעת, שום, jalapeo, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת מתחילה להתרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים את העגבניות והנוזל שלהם. מתבלים את ההליבוט עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומניחים אותו בירקות. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד ההליבוט הוא אטום לאורך ומתחיל פתית, 10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס