קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

הליבוט עם רוטב שום

הליבוט עם רוטב שום
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? הליבוט עם רוטב שום יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלה דפנה, הליבוט, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הליבוט קלוי ברוטב שום, הליבוט בגריל עם שום-רוטב כוסברה, ו 10 דקות של הליבוט אפוי עם רוטב שום חמאה.

הוראות

1
מתבלים את ההליבוט במלח, ומחפרים בקמח התירס למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הליבוטהליבוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את הליבוט מצופה במחבת, ומבשלים 5 דקות, עד השחמה קלה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים את מרק העוף, שום, עלה דפנה בסיר, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים למחבת עם הליבוט. מתבלים עם פלפל. המשך לבשל 5 דקות, או עד דגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.