הליבוט קלוי במחבת עם עדשים אפורים ופירורי לחם
הליבוט קלוי במחבת עם עדשים ופרורי לחם Herbed עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פירורי לחם מקוארסלי, מלח כשר ופלפל טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם Herbed, בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון, ו הליבוט קלוי במחבת עם שעועית קורונה אפורה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את העדשים, להביא סיר מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את העדשים, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים עד למכרז, כ -12 דקות.
חום 2 T שמן זית בסיר להגדיר על חום בינוני גבוה, להוסיף שום, לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הגזר, סלרי ובצל ומבשלים, ערבוב עוד 2 דקות.
מוסיפים את העדשים, מניית עוף, עשבי תיבול קצוצים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את החמאה, ערבוב עד emulsified, ומתבלים עם מלח ופלפל. שמור warm.To הפוך את תערובת פירורי הלחם, חום 3 T שמן זית על חום גבוה בינוני במחבת סאוט, ולאחר מכן להוסיף את פירורי הלחם ומטגנים פאן עד הזהב ופריך. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהמחבת ומניחים להתקרר. בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, עלי פטרוזיליה וגרידת לימון. לזרוק את זה עם ויניגרט לימון ממש לפני serving.To צולים במחבת את הליבוט, מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה את שמן הזית 2 T הנותר עד כמעט עישון. מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל. לצרוב עד חום זהוב בצד אחד, 4-5 דקות. Flip ו finsih בישול 2-3 יותר minutes.To לשרת. מצקת את העדשים לתוך 4 קערות רחבות, רדודות.
מניחים את הדגים במרכז כל קערה ומעלה אותו עם חלק מפרור הלחם לבוש תערובת פטרוזיליה.