טונה עם רוטב עגבניות-בזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונה עם רוטב עגבניות בזיליקום. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. לכו לחנות ותביאו סטייקים לטונה, בזיליקום, עגבניות שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. נסו סטייקים טונה עם רוטב עגבניות ובזיליקום גלם, טונה עם רוטב בזיליקום צליליות עגבניות, ו טרטר טונה, עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל, סלרי, פטרוזיליה ושום. לטגן עד הבצל הוא רך אבל לא חום, על 10 דקות.
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה. מכסים ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -15 דקות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.) Discard bay leaf.
מערבבים בזיליקום קרוע. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מפזרים טונה עם מלח ופלפל.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה אחרת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טונה ומבשלים עד הזהב ופשוט אטום במרכז, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים טונה למגש. רוטב כפית על טונה.