קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

הליבוט קלוי בתנור עם בצל, תפוז, ותאנים טריות או מיובשות

הליבוט קלוי בתנור עם בצל, תפוז, ותאנים טריות או מיובשות
הליבוט קלוי בתנור עם בצל, תפוז, ותאנים טריות או מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 409 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך גרידת תפוזים, אורגנו, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוף צלוי עם תאנים ובצל טריים, אגס טרי ומאפינס סובין של תאנים מיובשות, ו תאנים קלויות בתנור פשוט.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את הבצלים ואת גרידת התפוז במחבת צלייה גדולה (13 9 אינץ'); טפטוף עם שמן זית; מתבלים במלח וטחינה של פלפל שחור. צלוי במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
מורחיםמורחים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
הוסף את התאנים (אם משתמשים מיובש, לראות את הווריאציה להלן) וחצי אורגנו. צולים עד הבצלים מתחילים חום בקצוות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
בצלבצל
תאניםתאנים
4
הסר את המחבת מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
לדחוף את הבצלים ואת התאנים לצד במחבת ולהוסיף הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
בצלבצל
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
טפטוף מיץ תפוזים על הדג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
דגיםדגים
7
מפזרים את האורגנו הנותרים ומלח ופלפל לפי הטעם. כף חלק הבצלים על גבי הליבוט. החזר את המחבת לתנור וצלה עד שהדג מבושל דרך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
הליבוטהליבוט
אורגנואורגנו
בצלבצל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מגישים מיד, עם בצל צלוי ותאנים כפיות על הדג.וריאציה עם תאנים מיובשות: לקצץ את הגבעולים של 8 calimyrna מיובש או תאנים המשימה השחורה.
מרכיבים שתצטרך
תאנים מיובשותתאנים מיובשות
בצלבצל
תאניםתאנים
דגיםדגים
9
מערבבים את התאנים ו 1 כוס מים בסיר קטן וחום לרתיחה. מבשלים, מכוסים, מעל חום נמוך עד התאנים הם plumped ו במכרז ורוב המים נספג, 20 עד 25 דקות. מגניב; ואז לנקז ולחתוך את התאנים במחצית התאנים ניתן להכין 2 או 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה היטב, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.