הליבוט קלוי עם פלפלים פיקילו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הליבוט קלוי עם פלפלים Piquillo. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, חומץ קאווה, עור-על פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט קלוי עם פלפלים אדומים, בצל ותפוחי אדמה חלודים, מרק עגבניות פלפלים פיקילו, ו פלפלים פיקילו ממולאים בסרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה קטנה, לזרוק יחד בצל, פלפלים, פלפלים piquillo וצלפים ולהניח בצד. מסדרים פילה, צד העור למטה, בתבנית אפייה גדולה או מחבת צלייה.
טפטוף עם שמן העונה עם מלח ופלפל. למעלה עם תערובת פלפל ואופים עד מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מעבירים הליבוט לצלחות ופלפלי כפית ומיצי פאן על פני דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.