המבורגר אספרסו טוסקני עם סלט צנון בגריל
המבורגר אספרסו טוסקני עם סלט צנון בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 906 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם צ'אק טחון, בצל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. המבורגר אספרסו טוסקני עם סלט צנון בגריל, המבורגר סלט גריל, ו המבורגר עם פטריות וצנוניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים מחבת גריל לגובה בינוני. מחממים את התנור.
בקערה קטנה, לשלב את האספרסו, סוכר, חרדל, אבקת שום, מלח ופפריקה.
מערבבים היטב. משוך את הבשר בנפרד על משטח עבודה נקי ומפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מערבבים היטב אבל בקלילות וליצור לקציצות באותו גודל כמו לחמניות.
מפזרים את שני הצדדים של הקציצות עם 1 כפית של לשפשף כל אחד, וללטף למטה לדבוק. מקררים עד שמוכנים לצלות.
חותכים את רדיקיו לרבעים, משאיר את הליבה ללא פגע.
שים את המטבעות לתוך קערה בינונית ויוצקים 2 כפות שמן זית באופן שווה על רדיקיו.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. זרוק בעדינות למעיל.
כאשר הגריל בקושי מתחיל לעשן, גריל רדיקיו, לחתוך בצד למטה, עד חרוך, על 2 דקות. הפעל לצד לחתוך ההפך הגריל במשך 2 עד 3 דקות נוספות.
חותכים את התפוח לחתיכות בגודל גפרור ומוסיפים לקערה גדולה. דק לחתוך את הבצל האדום כדי להפוך 1/3 כוס, ולהוסיף לקערה.
הסר את הליבות מן רדיקיו דק לחתוך ואז להוסיף לקערה עם התפוח יחד עם החומץ, 2 כפות שמן זית, סוכר, 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
גריל ההמבורגרים או עד שאתה רואה גימור חום נחמד. בערך 6 דקות. להסתובב עם גבינה. אוהל ההמבורגרים עם לסכל או מחבת מלון ויוצקים 2 כפות של מים קרים על הגריל כדי ליצור קיטור כדי להמיס את הגבינה. כבה את הגריל.
פורסים את הלחמניות לחצי ומתחככים בשמן זית ומתבלים במלח. לצלות עד חום פריך. לחשוף את ההמבורגרים ולהפוך את הגריל על גב גבוה. כאשר המבורגרים להתחיל לרחוש טוב, להעביר את הלחמניות העליון עם סלט כרוב לפני ההגשה. תהנו!