קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות17
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגרים קאשה פטריות עם מיונז צ'יפוטלה

המבורגרים קאשה פטריות עם מיונז צ'יפוטלה
המתכון פטריות המבורגרים קאשה עם מיונז צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, רוטב סויה, פטריות portabella, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגרים טאקו עם מיונז צ'יפוטלה, המבורגרים חלפיניו בייקון עם מיונז צ'יפוטלה, ו דרום מערב פינטו שעועית המבורגרים עם מיונז צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ולאחר מכן מערבבים בקשה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך, ואז מבשלים עד שקשא רך ומים נספגים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קאשהקאשה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מעבירים לקערה ומגניבה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לשבור שליש פטריות למעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, ולאחר מכן להעביר לקערה. חזור עם 2 קבוצות שנותרו של פטריות, העברה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מבשלים בצל ופלפל בל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים פטריות קצוצות, שום, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שכל פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה ופטריות להתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
העברת תערובת לקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בקשה, פטרוזיליה, רוטב סויה, ופירורי לחם 1/2 כוס עד בשילוב היטב. מגניב 10 דקות, ואז מוסיפים ביצה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קאשהקאשה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
קו מגש עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מורחים פירורי לחם כוס הנותרים בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
טופס רבע של תערובת פטריות (על 3/4 כוס) לתוך פאטי 3/4 אינץ 'עבה (3 1/2 אינץ' קוטר), ואז לדלות בפירורי לחם,לדפוק את עודף, ולהעביר מגש. טופס לדלות 3 קציצות יותר, העברה מגש. קציצות צמרמורת, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
שמן חום במחבת כבדה לנקות 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים קציצות, מתהפך פעם אחת, עד זהב עמוק, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
העברת קציצות מגבות נייר לניקוז (קציצות יהיו רכות).
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
בינתיים, מקציפים יחד מיונז ורוטב צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מורחים לחם עם מיונז צ ' יפוטלה וכריך כל קציצת פטריות בין 2 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1
קציצות ניתן ליצור, ללא ציפוי פירורי לחם, 12 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים