קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות17
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגרים קאשה פטריות עם מיונז צ'יפוטלה

המבורגרים קאשה פטריות עם מיונז צ'יפוטלה
המתכון פטריות המבורגרים קאשה עם מיונז צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, רוטב סויה, פטריות portabella, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגרים טאקו עם מיונז צ'יפוטלה, המבורגרים חלפיניו בייקון עם מיונז צ'יפוטלה, ו דרום מערב פינטו שעועית המבורגרים עם מיונז צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ולאחר מכן מערבבים בקשה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך, ואז מבשלים עד שקשא רך ומים נספגים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קאשהקאשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מעבירים לקערה ומגניבה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לשבור שליש פטריות למעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, ולאחר מכן להעביר לקערה. חזור עם 2 קבוצות שנותרו של פטריות, העברה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מבשלים בצל ופלפל בל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פטריות קצוצות, שום, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שכל פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה ופטריות להתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
העברת תערובת לקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בקשה, פטרוזיליה, רוטב סויה, ופירורי לחם 1/2 כוס עד בשילוב היטב. מגניב 10 דקות, ואז מוסיפים ביצה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קאשהקאשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
קו מגש עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מורחים פירורי לחם כוס הנותרים בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
טופס רבע של תערובת פטריות (על 3/4 כוס) לתוך פאטי 3/4 אינץ 'עבה (3 1/2 אינץ' קוטר), ואז לדלות בפירורי לחם,לדפוק את עודף, ולהעביר מגש. טופס לדלות 3 קציצות יותר, העברה מגש. קציצות צמרמורת, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
שמן חום במחבת כבדה לנקות 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים קציצות, מתהפך פעם אחת, עד זהב עמוק, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
העברת קציצות מגבות נייר לניקוז (קציצות יהיו רכות).
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
בינתיים, מקציפים יחד מיונז ורוטב צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מורחים לחם עם מיונז צ ' יפוטלה וכריך כל קציצת פטריות בין 2 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1
קציצות ניתן ליצור, ללא ציפוי פירורי לחם, 12 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות