המבורגרים קאשה פטריות עם מיונז צ'יפוטלה
המתכון פטריות המבורגרים קאשה עם מיונז צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, רוטב סויה, פטריות portabella, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו המבורגרים טאקו עם מיונז צ'יפוטלה, המבורגרים חלפיניו בייקון עם מיונז צ'יפוטלה, ו דרום מערב פינטו שעועית המבורגרים עם מיונז צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ולאחר מכן מערבבים בקשה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך, ואז מבשלים עד שקשא רך ומים נספגים, כ -10 דקות.
לשבור שליש פטריות למעבד מזון ודופק עד קצוץ דק, ולאחר מכן להעביר לקערה. חזור עם 2 קבוצות שנותרו של פטריות, העברה לקערה.
מבשלים בצל ופלפל בל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים פטריות קצוצות, שום, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שכל פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה ופטריות להתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בקשה, פטרוזיליה, רוטב סויה, ופירורי לחם 1/2 כוס עד בשילוב היטב. מגניב 10 דקות, ואז מוסיפים ביצה עד בשילוב היטב.
מורחים פירורי לחם כוס הנותרים בתבנית אפייה רדודה.
טופס רבע של תערובת פטריות (על 3/4 כוס) לתוך פאטי 3/4 אינץ 'עבה (3 1/2 אינץ' קוטר), ואז לדלות בפירורי לחם,לדפוק את עודף, ולהעביר מגש. טופס לדלות 3 קציצות יותר, העברה מגש. קציצות צמרמורת, מכוסה באופן רופף עם ניילון לעטוף, 1 שעה.
שמן חום במחבת כבדה לנקות 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מטגנים קציצות, מתהפך פעם אחת, עד זהב עמוק, על 4 דקות בסך הכל.
העברת קציצות מגבות נייר לניקוז (קציצות יהיו רכות).
בינתיים, מקציפים יחד מיונז ורוטב צ ' יפוטלה.
מורחים לחם עם מיונז צ ' יפוטלה וכריך כל קציצת פטריות בין 2 פרוסות.
קציצות ניתן ליצור, ללא ציפוי פירורי לחם, 12 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.