קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

המהפך האולטימטיבי: עוף הכתרה

המהפך האולטימטיבי: עוף הכתרה
אם יש לך סוכר muscovado, מיץ לימון, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו המהפך האולטימטיבי: עוף קורמה, המהפך האולטימטיבי: פשטידת עוף, ו המהפך האולטימטיבי: סלט קיסר עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העוף במחבת גדולה, ואז לשפוך מספיק מים קרים רק כדי לכסות. בערך לקצוץ אחד הבצל, טיפה לתוך המחבת עם הגזר, טרגון ועלי דפנה. מכסים, מביאים לרתיחה, ואז נמוך יותר לרתיחה עדינה במשך כ 1 שעות או עד העוף מבושל (הרגליים תיפול בקלות מהגוף).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום, אבל להשאיר את העוף בנוזל להתקרר במשך כ 3 שעות. כאשר קר, להרים את העוף מן המניה ולאחר מכן זן (לרפרף כל שומן מן המניה) ולשמור 200 מ " ל עבור הרוטב. ניתן לעשות יום קדימה ומקורר. מלאי עודף יכול להיות מקורר קפוא.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3
דק קוצצים את הבצל השני.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מחממים שמן בסיר קטן, עצה בבצל ומטגנים עד מרכך וזהב חיוור, על 5-8 דקות. מערבבים את אבקת קארי ומבשלים 1 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים את ציר עוף שמורות, ואז מערבבים את העגבניה טהור. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות. יחד עם זאת, לשים את משמשים במחבת קטנה עם מספיק מים רק כדי לכסות אותם, ואז מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
ניקוז, הזמנת 1 כף של הנוזל. טהור משמשים בבלנדר קטן עם נוזל שמור ולאחר מכן לחץ דרך מסננת (אתה צריך לקבל על 1 כפות טהור).
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
הסר רוטב קארי מהחום ולאחר מכן מערבבים בסוכר. מסננים דרך מסננת, הקשה עד כמה שאתה יכול עם כף עץ, ולאחר מכן מערבבים את מיץ לימון משמש טהור ולהשאיר עד קר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארירוטב קארי
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מערבבים יחד את המיונז ואת fromage frais, ולאחר מכן מערבבים ברוטב קארי קר. מתבלים לפי הטעם עם טחינה טובה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארירוטב קארי
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9
חותכים את בצל האביב לתוך רסיסים ארוכים, רזה, ואז להפריש. אם אתה רוצה שהם יתקפלו, לשים לתוך קערה של מים קרים בזמן שאתה מסיים את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
הסר את העור מהעוף. הפשיטו את הבשר מהעצמות בחתיכות עבות, הסירו את השדיים בנפרד ופרוסות עבות. בעדינות לזרוק את העוף עם רוטב קארי, כוסברה ורוב המנגו. פזר את גרגיר הנחלים על מגש. כפית את תערובת העוף על גבי, טאק בשאר המנגו ולסיים עם ערימה של בצל אביב (סחוט).
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)