המהפך האולטימטיבי: פאי דגים יכול להיות רק pescatarian מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, כמה עלי קורנית, סרטנים בקונכיות שלהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: המהפך האולטימטיבי: דגים וצ'יפס, המהפך האולטימטיבי: פשטידת עוף, ו המהפך האולטימטיבי: פשטידת רועים.
הוראות
1
מערבבים 3 כפות של החלב לתוך קורנפלור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
יוצקים את שאר החלב לסיר. פגז את הסרטנים, להזמין את הבשר, ולאחר מכן שחרר את הפגזים והראש (לשטוף אותם תחילה במידת הצורך) לחלב יחד עם ספרי קורנית, עלי דפנה, שום וטחינה של פלפל. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ניקוז. קיטור כרישה פרוס במשך 3 דקות, ואז להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מסננים את החלב החדור דרך מסננת לתוך מחבת סאוט רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הניחו את כל פילה הדגים (לא את הסרטנים) בחלב. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים בעדינות במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום ולהשאיר, מכוסה, במשך 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את כל הדגים לצלחת ולהשאיר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מערבבים את קורנפלור מרוסק, ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך חלב חם במחבת סאוט. להחזיר את המחבת לחום ומערבבים עד מעובה. מערבבים בקצרה בגבינה הרכה, מסירים מהחום, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל שחור. מערבבים בכל נוזל שהתנקז מהדגים. לשבור את הדגים לחתיכות גדולות כמו שאתה מניח אותם בצלחת 2 ליטר אטום, כך הזנים השונים מופצים באופן שווה. לפזר על הסרטנים וכרישה, ואז העונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינה רכה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים את הרוטב מעל ולתת כמה אדונים עדינים כדי להפיץ באופן שווה את הרוטב ולשלב הכל מבלי לשבור את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
11
באמצעות מזלג גדול, לרסק את תפוחי האדמה על ידי פירוק אותם (לא מועך אותם) לחתיכות שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12
מערבבים בשמן, עירית וטחינה של פלפל שחור. כפית קראש תפוחי אדמה על הדגים. לשבת על צלחת אפייה לאפות במשך 25-30 דקות, או עד הרוטב מבעבע ותפוחי האדמה זהובים. לחלופין, להפוך את המנה לחלוטין, לקרר אותו במשך כמה שעות או לילה, ואז אופים באותה טמפרטורה כמו מעל עבור 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.