המהפך האולטימטיבי: פשטידת דגים
המהפך האולטימטיבי: פאי דגים יכול להיות רק pescatarian מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, כמה עלי קורנית, סרטנים בקונכיות שלהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: המהפך האולטימטיבי: דגים וצ'יפס, המהפך האולטימטיבי: פשטידת עוף, ו המהפך האולטימטיבי: פשטידת רועים.
הוראות
מערבבים 3 כפות של החלב לתוך קורנפלור ומניחים בצד.
יוצקים את שאר החלב לסיר. פגז את הסרטנים, להזמין את הבשר, ולאחר מכן שחרר את הפגזים והראש (לשטוף אותם תחילה במידת הצורך) לחלב יחד עם ספרי קורנית, עלי דפנה, שום וטחינה של פלפל. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 20 דקות.
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה לתוך מחבת גדולה של מים, להביא לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות עד במכרז.
ניקוז. קיטור כרישה פרוס במשך 3 דקות, ואז להסיר מן החום ולהניח בצד.
מסננים את החלב החדור דרך מסננת לתוך מחבת סאוט רדודה גדולה.
הניחו את כל פילה הדגים (לא את הסרטנים) בחלב. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים בעדינות במשך 3 דקות.
הסר מהחום ולהשאיר, מכוסה, במשך 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את כל הדגים לצלחת ולהשאיר להתקרר מעט.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מערבבים את קורנפלור מרוסק, ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך חלב חם במחבת סאוט. להחזיר את המחבת לחום ומערבבים עד מעובה. מערבבים בקצרה בגבינה הרכה, מסירים מהחום, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל שחור. מערבבים בכל נוזל שהתנקז מהדגים. לשבור את הדגים לחתיכות גדולות כמו שאתה מניח אותם בצלחת 2 ליטר אטום, כך הזנים השונים מופצים באופן שווה. לפזר על הסרטנים וכרישה, ואז העונה עם פלפל.
יוצקים את הרוטב מעל ולתת כמה אדונים עדינים כדי להפיץ באופן שווה את הרוטב ולשלב הכל מבלי לשבור את הדגים.
באמצעות מזלג גדול, לרסק את תפוחי האדמה על ידי פירוק אותם (לא מועך אותם) לחתיכות שמנמן.
מערבבים בשמן, עירית וטחינה של פלפל שחור. כפית קראש תפוחי אדמה על הדגים. לשבת על צלחת אפייה לאפות במשך 25-30 דקות, או עד הרוטב מבעבע ותפוחי האדמה זהובים. לחלופין, להפוך את המנה לחלוטין, לקרר אותו במשך כמה שעות או לילה, ואז אופים באותה טמפרטורה כמו מעל עבור 45 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.