קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות39
דיאטותפסקאטרית
מגזין

המהפך האולטימטיבי: פשטידת דגים

המהפך האולטימטיבי: פשטידת דגים
המהפך האולטימטיבי: פאי דגים יכול להיות רק pescatarian מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, כמה עלי קורנית, סרטנים בקונכיות שלהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: המהפך האולטימטיבי: דגים וצ'יפס, המהפך האולטימטיבי: פשטידת עוף, ו המהפך האולטימטיבי: פשטידת רועים.

הוראות

1
מערבבים 3 כפות של החלב לתוך קורנפלור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
יוצקים את שאר החלב לסיר. פגז את הסרטנים, להזמין את הבשר, ולאחר מכן שחרר את הפגזים והראש (לשטוף אותם תחילה במידת הצורך) לחלב יחד עם ספרי קורנית, עלי דפנה, שום וטחינה של פלפל. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהשאיר להחדיר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה לתוך מחבת גדולה של מים, להביא לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
ניקוז. קיטור כרישה פרוס במשך 3 דקות, ואז להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מסננים את החלב החדור דרך מסננת לתוך מחבת סאוט רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הניחו את כל פילה הדגים (לא את הסרטנים) בחלב. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים בעדינות במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
7
הסר מהחום ולהשאיר, מכוסה, במשך 5 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את כל הדגים לצלחת ולהשאיר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מערבבים את קורנפלור מרוסק, ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך חלב חם במחבת סאוט. להחזיר את המחבת לחום ומערבבים עד מעובה. מערבבים בקצרה בגבינה הרכה, מסירים מהחום, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל שחור. מערבבים בכל נוזל שהתנקז מהדגים. לשבור את הדגים לחתיכות גדולות כמו שאתה מניח אותם בצלחת 2 ליטר אטום, כך הזנים השונים מופצים באופן שווה. לפזר על הסרטנים וכרישה, ואז העונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גבינה רכהגבינה רכה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים את הרוטב מעל ולתת כמה אדונים עדינים כדי להפיץ באופן שווה את הרוטב ולשלב הכל מבלי לשבור את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
באמצעות מזלג גדול, לרסק את תפוחי האדמה על ידי פירוק אותם (לא מועך אותם) לחתיכות שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
12
מערבבים בשמן, עירית וטחינה של פלפל שחור. כפית קראש תפוחי אדמה על הדגים. לשבת על צלחת אפייה לאפות במשך 25-30 דקות, או עד הרוטב מבעבע ותפוחי האדמה זהובים. לחלופין, להפוך את המנה לחלוטין, לקרר אותו במשך כמה שעות או לילה, ואז אופים באותה טמפרטורה כמו מעל עבור 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.