אפיית מרק תפוחי אדמה
אפיית מרק תפוחי אדמה היא ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני מרק. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אפיית לחם: לחמניות בטטה, (אפייה עם ילדים) עוגת שוקולד קלה-פוסט אורח מאפייה מחוץ לקופסה, ו אפיית לחם: לחמניות מייפל ובטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להציג חמאה, מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד תפוחי אדמה הם במכרז, 10 עד 20 דקות יותר.
בינתיים, להכין תערובת רוטב. להביא 3 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מערבבים את כוס המים הנותרת עם תערובת הרוטב ומערבבים להתמוסס. מערבבים לתוך מים רותחים.
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים לתערובת רוטב רותחת. המשך להרתיח 5 דקות יותר, הוספת מים רזה אם תרצה.