המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, מניית ירקות נמוכה מלח, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , תסתכל על מתכונים דומים אלה: ריזוטו עם סקווש ומרווה, ריזוטו דלעת סקווש עם מרווה, ו Butternut סקווש & ריזוטו מרווה.
הוראות
1
חצי את אורך הסקווש, ואז לגרוף את הזרעים. לקלף, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לכ -2.5 ס " מ חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
יוצקים את המניה למחבת, מוסיפים את פורצ ' יני, ואז מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים 2 כפות שמן במחבת כבדה, רחבה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל, שום, מרווה, טימין וסקווש, ואז מטגנים בעדינות במשך כ 10 דקות עד הדלעת היא כמעט מכרז, ערבוב מדי פעם, כך שהוא לא מקל או לשרוף. עם החום על בינוני, להטות את האורז לתוך הסקווש. המשך לבחוש במשך 3-4 דקות כדי טוסט זה ללא צביעה.
התחל להוסיף את המניה החמה (עוזב את פורצ ' יני מאחור) תהליך זה צריך לקחת 18-20 דקות, אז לשים טיימר על אם זה עוזר. מערבבים 1 מצקות ולהתאים את החום כך שהוא רותח. תמשיכי לערבב ולגרד את הצדדים. לאחר הרבה הראשון של המניה נספג, להוסיף עוד ladleful, ממשיך לערבב כדי לשמור על שמנת ריזוטו. המשך להוסיף ולערבב מלאי מלא כמו כל הקודם נספג (שלה מוכן יותר כאשר אתה גורר את הכף על פני החלק התחתון של המחבת וזה משאיר קו ברור).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
כמו האחרון של המניה נכנס (לשמור קצת בחזרה) לבדוק אם האורז מוכן זה צריך להיות רך עם קצת ללעוס באמצע ואת נוזל עקביות. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.