קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה

המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה
המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, מניית ירקות נמוכה מלח, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , תסתכל על מתכונים דומים אלה: ריזוטו עם סקווש ומרווה, ריזוטו דלעת סקווש עם מרווה, ו Butternut סקווש & ריזוטו מרווה.

הוראות

1
חצי את אורך הסקווש, ואז לגרוף את הזרעים. לקלף, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לכ -2.5 ס " מ חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
יוצקים את המניה למחבת, מוסיפים את פורצ ' יני, ואז מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים 2 כפות שמן במחבת כבדה, רחבה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל, שום, מרווה, טימין וסקווש, ואז מטגנים בעדינות במשך כ 10 דקות עד הדלעת היא כמעט מכרז, ערבוב מדי פעם, כך שהוא לא מקל או לשרוף. עם החום על בינוני, להטות את האורז לתוך הסקווש. המשך לבחוש במשך 3-4 דקות כדי טוסט זה ללא צביעה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
יוצקים את היין ומערבבים הכל במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
התחל להוסיף את המניה החמה (עוזב את פורצ ' יני מאחור) תהליך זה צריך לקחת 18-20 דקות, אז לשים טיימר על אם זה עוזר. מערבבים 1 מצקות ולהתאים את החום כך שהוא רותח. תמשיכי לערבב ולגרד את הצדדים. לאחר הרבה הראשון של המניה נספג, להוסיף עוד ladleful, ממשיך לערבב כדי לשמור על שמנת ריזוטו. המשך להוסיף ולערבב מלאי מלא כמו כל הקודם נספג (שלה מוכן יותר כאשר אתה גורר את הכף על פני החלק התחתון של המחבת וזה משאיר קו ברור).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כמו האחרון של המניה נכנס (לשמור קצת בחזרה) לבדוק אם האורז מוכן זה צריך להיות רך עם קצת ללעוס באמצע ואת נוזל עקביות. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
תוריד את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף התזה של המניה כדי לשמור את הריזוטו לח, לפזר על הפטרוזיליה וחצי הפרמזן, ואז כף על המסקרפונה. עם המכסה על, תן את הריזוטו לשבת במשך 3-4 דקות לנוח.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את עלי המרווה, ומטגנים במשך כמה שניות עד שמתחילים לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12
העברה לנייר מטבח עם כפית מחוררת לנקז. כפית את הריזוטו לקערות, ואז לפזר על שאר הפרמזן ועלי מרווה הפריכים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.