קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה

המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה
המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, מניית ירקות נמוכה מלח, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , תסתכל על מתכונים דומים אלה: ריזוטו עם סקווש ומרווה, ריזוטו דלעת סקווש עם מרווה, ו Butternut סקווש & ריזוטו מרווה.

הוראות

1
חצי את אורך הסקווש, ואז לגרוף את הזרעים. לקלף, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לכ -2.5 ס " מ חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
יוצקים את המניה למחבת, מוסיפים את פורצ ' יני, ואז מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים 2 כפות שמן במחבת כבדה, רחבה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל, שום, מרווה, טימין וסקווש, ואז מטגנים בעדינות במשך כ 10 דקות עד הדלעת היא כמעט מכרז, ערבוב מדי פעם, כך שהוא לא מקל או לשרוף. עם החום על בינוני, להטות את האורז לתוך הסקווש. המשך לבחוש במשך 3-4 דקות כדי טוסט זה ללא צביעה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
יוצקים את היין ומערבבים הכל במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
התחל להוסיף את המניה החמה (עוזב את פורצ ' יני מאחור) תהליך זה צריך לקחת 18-20 דקות, אז לשים טיימר על אם זה עוזר. מערבבים 1 מצקות ולהתאים את החום כך שהוא רותח. תמשיכי לערבב ולגרד את הצדדים. לאחר הרבה הראשון של המניה נספג, להוסיף עוד ladleful, ממשיך לערבב כדי לשמור על שמנת ריזוטו. המשך להוסיף ולערבב מלאי מלא כמו כל הקודם נספג (שלה מוכן יותר כאשר אתה גורר את הכף על פני החלק התחתון של המחבת וזה משאיר קו ברור).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כמו האחרון של המניה נכנס (לשמור קצת בחזרה) לבדוק אם האורז מוכן זה צריך להיות רך עם קצת ללעוס באמצע ואת נוזל עקביות. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
תוריד את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף התזה של המניה כדי לשמור את הריזוטו לח, לפזר על הפטרוזיליה וחצי הפרמזן, ואז כף על המסקרפונה. עם המכסה על, תן את הריזוטו לשבת במשך 3-4 דקות לנוח.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
10
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את עלי המרווה, ומטגנים במשך כמה שניות עד שמתחילים לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
12
העברה לנייר מטבח עם כפית מחוררת לנקז. כפית את הריזוטו לקערות, ואז לפזר על שאר הפרמזן ועלי מרווה הפריכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.