המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה
המהפך האולטימטיבי: ריזוטו עם סקווש & מרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-76 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, מניית ירקות נמוכה מלח, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , תסתכל על מתכונים דומים אלה: ריזוטו עם סקווש ומרווה, ריזוטו דלעת סקווש עם מרווה, ו Butternut סקווש & ריזוטו מרווה.
הוראות
חצי את אורך הסקווש, ואז לגרוף את הזרעים. לקלף, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לכ -2.5 ס " מ חתיכות.
יוצקים את המניה למחבת, מוסיפים את פורצ ' יני, ואז מביאים לרתיחה עדינה.
מחממים 2 כפות שמן במחבת כבדה, רחבה.
מוסיפים את הבצל, שום, מרווה, טימין וסקווש, ואז מטגנים בעדינות במשך כ 10 דקות עד הדלעת היא כמעט מכרז, ערבוב מדי פעם, כך שהוא לא מקל או לשרוף. עם החום על בינוני, להטות את האורז לתוך הסקווש. המשך לבחוש במשך 3-4 דקות כדי טוסט זה ללא צביעה.
יוצקים את היין ומערבבים הכל במשך 1 דקות.
התחל להוסיף את המניה החמה (עוזב את פורצ ' יני מאחור) תהליך זה צריך לקחת 18-20 דקות, אז לשים טיימר על אם זה עוזר. מערבבים 1 מצקות ולהתאים את החום כך שהוא רותח. תמשיכי לערבב ולגרד את הצדדים. לאחר הרבה הראשון של המניה נספג, להוסיף עוד ladleful, ממשיך לערבב כדי לשמור על שמנת ריזוטו. המשך להוסיף ולערבב מלאי מלא כמו כל הקודם נספג (שלה מוכן יותר כאשר אתה גורר את הכף על פני החלק התחתון של המחבת וזה משאיר קו ברור).
כמו האחרון של המניה נכנס (לשמור קצת בחזרה) לבדוק אם האורז מוכן זה צריך להיות רך עם קצת ללעוס באמצע ואת נוזל עקביות. מתבלים עם פלפל.
הוסף התזה של המניה כדי לשמור את הריזוטו לח, לפזר על הפטרוזיליה וחצי הפרמזן, ואז כף על המסקרפונה. עם המכסה על, תן את הריזוטו לשבת במשך 3-4 דקות לנוח.
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת קטנה.
מוסיפים את עלי המרווה, ומטגנים במשך כמה שניות עד שמתחילים לצבוע.
העברה לנייר מטבח עם כפית מחוררת לנקז. כפית את הריזוטו לקערות, ואז לפזר על שאר הפרמזן ועלי מרווה הפריכים.