הממתק החום של דודה ביל
הממתק החום של דודה ביל נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 196 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סודה לשתייה, מים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דודה פגי והכרוב הממולא של הדוד ביל, צ'ילי של ביל" וWFD, ו הירקות הקלויים של ביל (מתכונים דומים).
הוראות
תבנית אפיית מתכת בגודל 8x8x2 אינץ ' חמאה.
שלב 2 כוסות סוכר וחצי מחציתסיר גדול. מערבבים מדי פעם מכסים את החום עד שהסוכר מתמוסס. תניח בצד.
להביא הנותרים 1 כוס סוכר 1/4 כוס מים לרתיחה בחום בינוני בינוני נמוך סיר כבד, ערבוב עד sugardissolves. הגבירו את החום; המשיכו לנוע ללא תזוזה עד שהסירופ הופך לדיפאמבר, מצחצחים צדדים של מחבת עם מברשת ומחבת מתערבלת, בערך 8 דקות.
מיד לשפוך סירופ קרמל אינטוחצי תערובת בסיר גדול (תערובת יהיה בועה). מערבבים כל הזמן overmedium-חום נמוך עד קרמל מתמוסס.חברו מדחום ממתקים לצד היעה. הגבר את החום למדיום. Continuecooking ו ערבוב עד רושמתתערובת 118°, כ 12 דקות.
הסר מחום ומיד לערבב סודה לשתיה (תערובת יהיה קצף מעט).
מוסיפים חמאה וסטיר להמיס.
בואו לעמוד מבלי לערבב untilmixture מתקרר ל 71°, על 20 דקות.
מערבבים בוניל. באמצעות כף עץ גדולה, מערבבים כל הזמן עד ממתקים מתחיל לעבות ומאבד את הברק שלה, 4 עד 5 דקות.
מערבבים innuts (ממתקים יהיה נוקשה מאוד). לגרד ממתקים כדי להכין מחבת. באמצעות קצות אצבעות רטובות, לחץ על ממתקים בחוזקה למחבת. Coolcompletely, ואז לחתוך ל 30 ריבועים.