קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

הממתק החום של דודה ביל

הממתק החום של דודה ביל
הממתק החום של דודה ביל נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 196 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סודה לשתייה, מים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דודה פגי והכרוב הממולא של הדוד ביל, צ'ילי של ביל" וWFD, ו הירקות הקלויים של ביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תבנית אפיית מתכת בגודל 8x8x2 אינץ ' חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שלב 2 כוסות סוכר וחצי מחציתסיר גדול. מערבבים מדי פעם מכסים את החום עד שהסוכר מתמוסס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להביא הנותרים 1 כוס סוכר 1/4 כוס מים לרתיחה בחום בינוני בינוני נמוך סיר כבד, ערבוב עד sugardissolves. הגבירו את החום; המשיכו לנוע ללא תזוזה עד שהסירופ הופך לדיפאמבר, מצחצחים צדדים של מחבת עם מברשת ומחבת מתערבלת, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מיד לשפוך סירופ קרמל אינטוחצי תערובת בסיר גדול (תערובת יהיה בועה). מערבבים כל הזמן overmedium-חום נמוך עד קרמל מתמוסס.חברו מדחום ממתקים לצד היעה. הגבר את החום למדיום. Continuecooking ו ערבוב עד רושמתתערובת 118°, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר מחום ומיד לערבב סודה לשתיה (תערובת יהיה קצף מעט).
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
6
מוסיפים חמאה וסטיר להמיס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
בואו לעמוד מבלי לערבב untilmixture מתקרר ל 71°, על 20 דקות.
8
מערבבים בוניל. באמצעות כף עץ גדולה, מערבבים כל הזמן עד ממתקים מתחיל לעבות ומאבד את הברק שלה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
מערבבים innuts (ממתקים יהיה נוקשה מאוד). לגרד ממתקים כדי להכין מחבת. באמצעות קצות אצבעות רטובות, לחץ על ממתקים בחוזקה למחבת. Coolcompletely, ואז לחתוך ל 30 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות