המרוץ המיוחד של ג'ו
אם יש לכם בערך 40 דקות לבלות במטבח, "המתכון המיוחד של ג'ו" עשוי להיות מתכון סופר נטול גלוטן, נטול מוצרי חלב, פליאוליתי וראשוני שכדאי לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -36 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 536 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות . לכו לחנות וקנו ביצים, פטריות, בשר בקר טחון ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה עובד מצוין כארוחת בוקר. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-206 יגידו שהוא פגע במקום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 93% , וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: מוקפץ שרימפס עם שעועית שחורה ושום , ארוחת בוקר כפרית: מוקפץ טופו וירקות עם צ'יפס ביתי , ומוקפץ נקניקיית הודו, מנגולד ובטטה לארוחת בוקר .
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים תוך ערבוב עד להתפוררות, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ-8 דקות.
יוצקים את עודפי השומן, ומערבבים פנימה את השום, הבצל והפטריות. מנמיכים את האש לבינונית, מכסים ומבשלים עד שהבצל מתרכך והופך שקוף, כ-5 דקות. מוסיפים את אגוז המוסקט, האורגנו, התרד, המלח והפלפל ומבשלים עד שהתרד מתחמם היטב.
הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה, וצרו 6 שקעים בגודל ביצה בתערובת הבקר והתרד. שברו את הביצים לתוך כל שקע, כסו והמשיכו לבשל עד שהביצים מוכנות לטעמכם, כ-5 דקות נוספות לבשל על אש בינונית.