המרכיב הסודי: קרם Fraîche
המרכיב הסודי: קרם Fraîche יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1100 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו סירופ תירס, עלי נענע, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פאדג'עם סירופ זהב כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, מרכיב סודי שייק, ו בראוניז המרכיב הסודי שלי.
הוראות
עבור אפונה האביב מתוק עם שאלוט, נענע, וcrème fraîche: להביא סיר מים לרתיחה, ומלח אותו היטב.
הוסף את האפונה, ו blanch במשך 2 דקות.
בינתיים, לטגן את שאלוט בחמאה על אש בינונית-נמוכה במחבת sauté רחבה. מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים רק עד שהצלים רכים ושקופים.
מוסיפים את האפונה לחמאה ולשאלוט, ומחממים דרכה, ומאפשרים לכל המים העודפים להתאדות. כבה את החימום והוסף את קרם פרש ומנטה.
עבור מק וגבינה: מחממים התנור ל 191°.
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח אותו היטב. מרתיחים את הפסטה עד קצת ביישן של אל דנטה.
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב יחד את fraîche crème, קישואים, כל פונטינה, Gruyère, וצ ' דר, וחצי הפרמזן.
מוסיפים את הקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד שהוא כל בשילוב מושלם.
מסננים את הפסטה, וזורקים היטב עם תערובת crème fraîche וגבינה. דקנט לתבנית אפייה בחמאה, ומפזרים את החלק העליון עם שאר הפרמזן.
אופים במשך 25-30 דקות, עד העליון הוא זהב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה, ומקשטים עם קצת טימין טרי.
להקציף את הכל יחד, ואז לדחוס לתוך מחבת כיכר. להקפיא עד המשרד (כמה שעות), ומגישים עם פטל אוכמניות.