קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

המרכיב הסודי: קרם Fraîche

המרכיב הסודי: קרם Fraîche
המרכיב הסודי: קרם Fraîche יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1100 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו סירופ תירס, עלי נענע, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פאדג'עם סירופ זהב כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, מרכיב סודי שייק, ו בראוניז המרכיב הסודי שלי.

הוראות

1
עבור אפונה האביב מתוק עם שאלוט, נענע, וcrème fraîche: להביא סיר מים לרתיחה, ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף את האפונה, ו blanch במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
ניקוז, והלם במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
בינתיים, לטגן את שאלוט בחמאה על אש בינונית-נמוכה במחבת sauté רחבה. מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים רק עד שהצלים רכים ושקופים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את האפונה לחמאה ולשאלוט, ומחממים דרכה, ומאפשרים לכל המים העודפים להתאדות. כבה את החימום והוסף את קרם פרש ומנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
לשרת!
7
עבור מק וגבינה: מחממים התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח אותו היטב. מרתיחים את הפסטה עד קצת ביישן של אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב יחד את fraîche crème, קישואים, כל פונטינה, Gruyère, וצ ' דר, וחצי הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את הקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד שהוא כל בשילוב מושלם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מסננים את הפסטה, וזורקים היטב עם תערובת crème fraîche וגבינה. דקנט לתבנית אפייה בחמאה, ומפזרים את החלק העליון עם שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
אופים במשך 25-30 דקות, עד העליון הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה, ומקשטים עם קצת טימין טרי.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1
להקציף את הכל יחד, ואז לדחוס לתוך מחבת כיכר. להקפיא עד המשרד (כמה שעות), ומגישים עם פטל אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר