קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

הסלק הבלסמי של ניקול וסלט תרד טרי

הסלק הבלסמי של ניקול וסלט תרד טרי
הסלק הבלסמי של ניקול וסלט תרד טרי עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 120 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם חומץ בלסמי זקן, סלק, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה טוב. נסו סלט סלק תרד עם רוטב בלסמי {ללא תוספת סוכר}, סלט בלסמי, סלק ופירות יער, ו סלט סלק תות-ויניגרט בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד את חומץ בלסמי, חומץ יין לבן, שרדונה, וסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שרדונהשרדונה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מניחים את הסלק והבצל במיכל קטן, sealable.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סלקסלק
3
יוצקים את תערובת החומץ על סלק ובצל כדי לכסות לחלוטין. חותם העליון; לרבד במקרר במשך 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
בצלבצל
סלקסלק
4
כאשר מוכן לשרת, לחלק עלי תרד בין ארבע צלחות סלט. למעלה עם תערובת סלק, סלטים טפטוף עם קצת נוזל במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
סלקסלק