הסלק הכבוש של סבתא ג'קי
הסלק הכבוש של סבתא ג'קי הוא תוספת שמגישה 5. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 643 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 9 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סלק, סוכר, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם כוכב אניס ג'ינג'ר סלק כבוש {+קימצ' י סלק כבוש}, סלק כבוש, ו סלק כבוש.
הוראות
לעקר 5 (1 ליטר) צנצנות עם מכסים וטבעות. שמור חם.
מניחים סלק לתוך סיר גדול וממלאים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסלק רך מספיק כדי לנקב בעזרת מזלג, אך לא רטוב.
מסננים ומצננים, שומרים 2 1/2 כוסות מהמים מהסלק. כאשר סלק מגניב מספיק כדי לטפל, לקלף לקצץ את הקצוות.
חותכים לטריזים או נתחים אם רוצים ואורזים לצנצנות חמות.
בזמן שהסלק מתבשל, שלבו את הסוכר, החומץ, מלח הכבישה, מיץ הלימון ושמן הציפורן בסיר או בסיר גדול. מביאים לרתיחה.
יוצקים את המלח החם על הסלק בצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. נגבו את החישוקים במגבת נקייה ואטמו במכסים וטבעות. הגדר בטמפרטורת החדר למשך 24 שעות, ולאחר מכן לאחסן במקרר. המתן מספר ימים לפני האכילה כדי לאפשר לסלק לספוג את הטעם.