קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

העוף אפוי השום של ליה מארי

העוף אפוי השום של ליה מארי
גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח מתובל, פירורי לחם panko, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אפיית העוף של מארי, העוף הצלוי של מארי, ו עוף בסיר אחד: עוף נורמנדי בנוסח מארי-סלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מראש תנור חום ל 375°קו אפייה גיליון עם נייר אלומיניום ולתת לו מעיל טוב של תרסיס לא מקל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים פירורי לחם ומלח בקערה רדודה או צלחת, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חזה עוף לחתוך לרצועות tenderloin (יש לי 2-3 tenderloins מתוך כל שד), יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
4
מורחים את השום של ליה מארי
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מורחים על שני הצדדים של עוף.מעיל עוף על ידי לחיצה על כל צד לתוך פירורי לחם, ומניח על גיליון מרופד לסכל
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
ריסוס העליון של עוף עם תרסיס ללא מקל (זה עוזר לו חום)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
אופים ב 375° תנור במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור כדי לצלות ולהמשיך לאפות במשך 5-8 דקות או עד ציפוי הוא חום בהיר.תהנו!
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה