העוף אפוי השום של ליה מארי
גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מלח מתובל, פירורי לחם panko, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אפיית העוף של מארי, העוף הצלוי של מארי, ו עוף בסיר אחד: עוף נורמנדי בנוסח מארי-סלין (מתכונים דומים).
הוראות
מראש תנור חום ל 375°קו אפייה גיליון עם נייר אלומיניום ולתת לו מעיל טוב של תרסיס לא מקל.
מערבבים פירורי לחם ומלח בקערה רדודה או צלחת, ומניחים בצד.
חזה עוף לחתוך לרצועות tenderloin (יש לי 2-3 tenderloins מתוך כל שד), יבש טפיחה.
מורחים את השום של ליה מארי
מורחים על שני הצדדים של עוף.מעיל עוף על ידי לחיצה על כל צד לתוך פירורי לחם, ומניח על גיליון מרופד לסכל
ריסוס העליון של עוף עם תרסיס ללא מקל (זה עוזר לו חום)
אופים ב 375° תנור במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור כדי לצלות ולהמשיך לאפות במשך 5-8 דקות או עד ציפוי הוא חום בהיר.תהנו!