העוף הכי טוב בעולם.
העוף הטוב ביותר אי פעם דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. . אם יש לכם שמנת, קורנפלקס דגנים, תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה טוב. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שוטפים וגוזמים את חזה העוף. להתייבש. בנדיבות מעיל שני הצדדים של כל שד עם שמנת חמוצה. שים פירורי תירס מרוסק בצלחת רדודה או קערה ומתבלים לפי הטעם (אני משתמש במלח בצל ומלח שום). טובלים את העוף מצופה שמנת חמוצה בפירורי קורנפלקס מתובלים.
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות.
רסס עם חמאה מומסת / מרגרינה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.