העוף של מייקל
אם יש לך כשעה ו-15 דקות לבלות במטבח, העוף של מייקל עשוי להיות מתכון סופר ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -38 גרם חלבון , 45 גרם שומן ובסך הכל 639 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי, פלפל קאיין, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 59% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייק עוף מטוגן של מייקל סימון , סטייק עוף מטוגן של מייקל סימון וטאקו של מייקל עם מילוי טאקו עוף .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בסיר בינוני על אש בינונית מערבבים חומץ סיידר, רוטב צ'ילי, רוטב ווסטרשייר ורסק עגבניות.
מערבבים פנימה את הבצל, הסוכר החום ופלפל הקאיין.
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית, ומקפיצים את ירכי העוף עד להשחמה.
מסירים מהאש, מסננים ומסדרים בתבנית אפייה בינונית. מכסים בתערובת רוטב חומץ הסיידר.
אופים מכוסה 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים מתבהרים.