קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

העשב ספאצלה

העשב ספאצלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את ספאצלה העשב. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 61 סנט למנה מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם שמנת, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עשב עשב ותרד, עשב טרי קווארק ספאצלה, ו ספצל ברוטב שמנת עגבניות עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
שלב את הקמח, 2 כפיות מלח, קורט פלפל ואגוז המוסקט בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מקציפים את השמנת החמוצה, הסלצר, הביצים, עשבי התיבול והחרדל בקערה אחרת, ואז מערבבים לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מים מוגזיםמים מוגזים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
ממלאים קערה גדולה במי קרח. עובדים על המים המבעבעים, מניחים כ -1 כוס בצק במסננת ודוחפים את הבצק בעזרת מרית גומי. מבשלים את הספצל למשך 1 דקה לאחר שהם צפים אל פני השטח, ואז מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים למי הקרח. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר, והניח למים לחזור לרתיחה חשופה בין המנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מסננים את הכף, מורחים על תבנית עם נייר אפייה ומייבשים עם מגבות נייר. זורקים עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מחממים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הגבירו את האש לגובה והוסיפו מחצית מהספצל בשכבה אחידה. מבשלים, ללא הפרעה, עד להזהבה בתחתית, כ -5 דקות. מנערים את התבנית ומשחררים את הספצל בעזרת מרית; ממשיכים לבשל עד לחימום, בערך 1 דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, השמן והספצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
צילום: קון פולוס