העשב ספאצלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את ספאצלה העשב. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 61 סנט למנה מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם שמנת, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עשב עשב ותרד, עשב טרי קווארק ספאצלה, ו ספצל ברוטב שמנת עגבניות עשב (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה חשופה.
שלב את הקמח, 2 כפיות מלח, קורט פלפל ואגוז המוסקט בקערה גדולה.
מקציפים את השמנת החמוצה, הסלצר, הביצים, עשבי התיבול והחרדל בקערה אחרת, ואז מערבבים לתערובת הקמח.
ממלאים קערה גדולה במי קרח. עובדים על המים המבעבעים, מניחים כ -1 כוס בצק במסננת ודוחפים את הבצק בעזרת מרית גומי. מבשלים את הספצל למשך 1 דקה לאחר שהם צפים אל פני השטח, ואז מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים למי הקרח. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר, והניח למים לחזור לרתיחה חשופה בין המנות.
מסננים את הכף, מורחים על תבנית עם נייר אפייה ומייבשים עם מגבות נייר. זורקים עם 2 כפיות שמן זית.
מחממים 2 כפות חמאה ו 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. הגבירו את האש לגובה והוסיפו מחצית מהספצל בשכבה אחידה. מבשלים, ללא הפרעה, עד להזהבה בתחתית, כ -5 דקות. מנערים את התבנית ומשחררים את הספצל בעזרת מרית; ממשיכים לבשל עד לחימום, בערך 1 דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, השמן והספצל.