הפאדג'של מריאן
אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: התה הקר של מריאן, סלט תפוחים-שומר של מריאן, ו תבשיל תפוחי האדמה של מריאן (סופר קל!).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לשלב שוקולד, חמאה וחלב. מביאים לרתיחה ולתת לרתיחה 1 דקה. מערבבים בסוכר ומלח עד מומס.
חום, ערבוב כל הזמן, בין 234 ו 240 מעלות F (112 עד 116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסרו מהמים והניח על משטח שטוח.
מקציפים את פאדג ' עם כף עד שהוא מאבד את הברק שלו.
יוצקים במהירות לתוך המנה החמאה. להכניס למקרר 30 דקות, עד המשרד.