ניתן להכין את המתכון ל-Pancetta Reduction תוך כ-40 דקות . מתכון ללא גלוטן זה מגיש 8 ומחירו 1.57 דולר למנה . מנה אחת מכילה 242 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כרוטב. אם יש לכם בייקון פנצ'טה, כורכום טחון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 26% , המנה הזו גרועה למדי. נסו עגבניות ממולאות בסגנון קפרזה עם צמצום בלסמי , סלמון צרוב במחבת עם צמצום תפוז-מיסו וריזוטו דלעת חמאה עם שמן פנטטן ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים פנצ'טה בחמאה מומסת עד לפריכות, 7 עד 10 דקות.
יוצקים על התערובת יין מרלו ומערבבים; מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שנפח הנוזל מצטמצם בחצי, כ-10 דקות. ממיסים את יתרת החמאה לתוך הרוטב; לְרַגֵשׁ.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק גדול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין
5
יוצקים את התערובת המצומצמת לבלנדר; מוסיפים את הפנצ'טה השמורה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.