הפחתת פנצ'טה
ניתן להכין את המתכון ל-Pancetta Reduction תוך כ-40 דקות . מתכון ללא גלוטן זה מגיש 8 ומחירו 1.57 דולר למנה . מנה אחת מכילה 242 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כרוטב. אם יש לכם בייקון פנצ'טה, כורכום טחון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 26% , המנה הזו גרועה למדי. נסו עגבניות ממולאות בסגנון קפרזה עם צמצום בלסמי , סלמון צרוב במחבת עם צמצום תפוז-מיסו וריזוטו דלעת חמאה עם שמן פנטטן ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים פנצ'טה בחמאה מומסת עד לפריכות, 7 עד 10 דקות.
מוציאים את הפנצ'טה בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג לניקוז.
מערבבים בצל ושום לתוך נטיפי הפנצ'טה במחבת; מתבלים במלח. מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך, כ-5 דקות. מערבבים רסק עגבניות עם תערובת הבצל עד לקבלת תערובת חלקה; מתבלים באורגנו, כורכום, אבקת קארי, עשבים דה פרובאנס ופלפל שחור.
יוצקים על התערובת יין מרלו ומערבבים; מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שנפח הנוזל מצטמצם בחצי, כ-10 דקות. ממיסים את יתרת החמאה לתוך הרוטב; לְרַגֵשׁ.
יוצקים את התערובת המצומצמת לבלנדר; מוסיפים את הפנצ'טה השמורה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.