קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

הפחתת פנצ'טה

הפחתת פנצ'טה
ניתן להכין את המתכון ל-Pancetta Reduction תוך כ-40 דקות . מתכון ללא גלוטן זה מגיש 8 ומחירו 1.57 דולר למנה . מנה אחת מכילה 242 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כרוטב. אם יש לכם בייקון פנצ'טה, כורכום טחון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון של 26% , המנה הזו גרועה למדי. נסו עגבניות ממולאות בסגנון קפרזה עם צמצום בלסמי , סלמון צרוב במחבת עם צמצום תפוז-מיסו וריזוטו דלעת חמאה עם שמן פנטטן ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים פנצ'טה בחמאה מומסת עד לפריכות, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
מלח דק גדולמלח דק גדול
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
2
מוציאים את הפנצ'טה בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מערבבים בצל ושום לתוך נטיפי הפנצ'טה במחבת; מתבלים במלח. מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך, כ-5 דקות. מערבבים רסק עגבניות עם תערובת הבצל עד לקבלת תערובת חלקה; מתבלים באורגנו, כורכום, אבקת קארי, עשבים דה פרובאנס ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
כורכוםכורכום
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור
רוטב עוף מרוכזרוטב עוף מרוכז
3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)3 כפות ליקר בטעם תפוז (מומלץ: Triple Sec)
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
4
יוצקים על התערובת יין מרלו ומערבבים; מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שנפח הנוזל מצטמצם בחצי, כ-10 דקות. ממיסים את יתרת החמאה לתוך הרוטב; לְרַגֵשׁ.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק גדולמלח דק גדול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין
5
יוצקים את התערובת המצומצמת לבלנדר; מוסיפים את הפנצ'טה השמורה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות