קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון

הר געש הפתעה עם עוגת מוסלין לימון
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 357 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, עמילן תפוחי אדמה, גלידת vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת הר געש, עוגת הר הגעש של פאולה, ו עוגת יום הולדת הר געש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החלמונים, סוכר, קליפת לימון מגוררת, ווניל בקערה, ומערבבים היטב עם מקצף עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את עמילן תפוחי האדמה ואת הקמח, ומערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים כשליש מהחלבונים לתערובת החלמון-ביצה, ומערבבים עם מקצף כדי להבהיר את הבלילה. מקפלים את שאר החלבונים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת springform 9 inch חמאה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
אופים על גיליון עוגיות בתנור 350 מעלות במשך כ 35 דקות. העוגה צריכה להיות נחמדה ונפוחה כשהיא יוצאת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו להתקרר במחבת במקום חם. העוגה מתכווצת מעט אך נשארת לחה וספוגית בפנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
חמאה המרכז של מגש עגול avenproof ולפרוס את העוגה אופקית לארבע שכבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2
מניחים את אחת פרוסות העוגה על מגש החמאה. כף הגלידה על פרוסת העוגה, הרכבה אותו במרכז, וחלק עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מכסים את החלק העליון של תל הגלידה לחלוטין עם עוגה, לשבור את פרוסות העוגה שנותרו לחתיכות גדולות, לפי הצורך, כדי לגרום להם להתאים בנוחות ומעל המילוי לחלוטין. (כל שאריות עוגה ניתן להקפיא לשימוש עתידי.)
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
מפזרים את הקוניאק על העוגה. בשלב זה, הקינוח יכול להיות ממוקם במקפיא בזמן שאתה מכין את השאר.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
1
בקערה של מערבל מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה עד המשרד. בינתיים, מערבבים את החלמונים ואת הוניל בקערה נפרדת עם מזלג רק עד מעורבב. כאשר חלבוני הביצה הם המשרד, להוסיף את הסוכר די מהר, ולהמשיך להכות עם המקצף עוד 15 עד 20 שניות כדי לשלב אותו. בעדינות לקפל את החלמונים לתוך חלבוני ביצה עם מרית. כפית חלק מתערובת הסופה על גבי עוגת הגלידה, וחלק ומעגל אותו לצורה חרוטית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים התנור ל 400 מעלות. אתה צריך להיות בערך עובי 1 אינץ ' של תערובת סופלה על העוגה, עם סופלה גבוה יותר במרכז. כפית את שאר תערובת הסופלה לתוך שקית מאפה מצויד קצה מחורץ, ולעשות קישוט ספירלי בכל רחבי החלק התחתון של הר הגעש. המשך לקשט את העוגה כמו שאתה אוהב עם שאר תערובת סופלה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להטביע פגז חצי לימון חלול במרכז החלק העליון של הר הגעש. לעבוד במהירות, כך הגלידה ואת ציפוי הסופלה להישאר המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
אופים בתנור 400 מעלות במשך 12 עד 15 דקות. החלק החיצוני של העוגה צריך להיות משחים יפה, וזה צריך להיות פשוט להגדיר בפנים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, מפזרים אותה עם הסוכר של הממתקים, יוצקים את הקוניאק החם לתוך קליפת הלימון, ומציתים אותו. תביא את הקינוח לשולחן מיד. כפית קוניאק הבוער על העוגה. באמצעות כפית, לגרוף חלק הסופלה, עוגה, וגלידה על צלחות בודדות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
קוניאקקוניאק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטרמן, טודיי שואו, ובוקר טוב אמריקה. מר Pépin הוא הנמען של שני בהצטיינות הגבוהה ביותר של ממשלת צרפת: הוא Chevalier de L ' Ordre des Arts et des
3
Lettres (199
4
And a Chevalier de L ' Ordre du Merite Agricole (1992). הוא גם דיקן תוכניות מיוחדות במכון הקולינרי הצרפתי ליין ומזון, חבר ב-IACP, והוא חבר בחבר הנאמנים של קרן ג ' יימס בירד. הוא ואשתו גלוריה גרים במדיסון, קונטיקט.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)