הרוסטביף 1,000 מ "קאטי ' ס"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל את הרוסטביף 1,000 מ קאטי של. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 762 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, חזרת, גבינת צ'דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם ברוקולי פרובולון מקוטי, הספקי מ "קאטי ' ס", ו אני לא מאמין שזה קוטי: הניצחון הוא הקוקטייל שלי.
הוראות
מניחים שאלוט ושמן בסיר קטן ומבשלים מעל חום גבוה עד שהשמן מתחיל לבעבע. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב בתדירות גבוהה התאמת חום כדי לשמור על זרם יציב של בועות. מבשלים עד שאלוט הם בצבע חלודה, על 15 דקות. בזהירות לשפוך דרך מסננת לתוך סיר שני, ולאחר מכן להעביר שאלוט לצלחת נייר מצופה מגבת. (שמור שמן עבור צ ' יפס או עבור אצווה שנייה של שאלוט). בצלצלים נפרדים עם מזלג ומתבלים במלח. אפשר להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום (ישמור במשך כמה שבועות בטמפרטורת החדר).
בשר בקר עונה עם 3 כפות מלח כשר. מניחים על מדף בתבנית אפייה, עוטפים בפלסטיק, ומקררים בין לילה. למחרת, מחממים תנור ל 246° ולהתאים מתלה עמדות באמצע התחתון. צלי בקר עד שחום קל, 35 עד 45 דקות. צלי הפוך, להפחית את החום ל300, ולהמשיך צלייה עד מרכז רושם135 על מדחום מיידי לקרוא, 45 דקות עד 1 שעה יותר.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לפחות 45 דקות. תחתוך כמה שיותר מהר.
מערבבים אלף האיים חזרת בקערה קטנה. לחמניות חצויות לשניים וטוסט.
מורחים רוטב בנדיבות על הצדדים לחתוך.
מפזרים בצלצלי שאלוט בנדיבות בצד העליון של הגליל. למעלה עם גבינה.
מניחים על 4 אונקיות בשר על החלק התחתון של כריך. סגור כריכים, לחתוך, ולהגיש.