הרוסטביף של קורדיליה
הרוסטביף של קורדיליה הוא ... חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם עין של צלי בקר עגול, מרק פטריות מרוכז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו צלוי צלעות בקר, פשטידת בשר בקר צלוי, ו צלי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לשפשף את המלח לתוך הבשר טוב מאוד. תצפו את הבשר בקמח.
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול מברזל יצוק וצורבים את הצלי מכל הצדדים.
להעביר את הצלי למגש לגרד את המחבת כדי לשחרר את הטפטוף.
מוסיפים את הבצל הצרפתי ומרקים פטריות 3/4 כוסות מים למחבת. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. להחזיר את הצלי והמיצים שלו למחבת, לכסות ולבשל עד הבשר רך, על 3 שעות.
הסר את הצלי על מגש או קרש חיתוך לנוח.
פרוסה ומגישה עם רוטב המחבת.