קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

הרוסטביף של קורדיליה

הרוסטביף של קורדיליה
הרוסטביף של קורדיליה הוא ... חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם עין של צלי בקר עגול, מרק פטריות מרוכז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו צלוי צלעות בקר, פשטידת בשר בקר צלוי, ו צלי בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לשפשף את המלח לתוך הבשר טוב מאוד. תצפו את הבשר בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי גדול מברזל יצוק וצורבים את הצלי מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
להעביר את הצלי למגש לגרד את המחבת כדי לשחרר את הטפטוף.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל הצרפתי ומרקים פטריות 3/4 כוסות מים למחבת. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. להחזיר את הצלי והמיצים שלו למחבת, לכסות ולבשל עד הבשר רך, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את הצלי על מגש או קרש חיתוך לנוח.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
פרוסה ומגישה עם רוטב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'