הטלת פסטה סתיו עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 363 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לכי לחנות וקחי כרוב ניצנים, פסטה פנה, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: זריקת הפסטה של פאט, עניבת פרפר לזרוק פסטה, ו עגבניות פסטה לזרוק.
הוראות
1
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
3
מוסיפים סקווש ובצל; מבשלים 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים כרוב ניצנים ופטריות; מבשלים 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד שהירקות רכים.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.