קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

השעועית האפויה של דודה רו

השעועית האפויה של דודה רו
צריך תוספת ללא גלוטן וללא חלב? השעועית האפויה של דודה רו יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 55 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קטשופ, שעועית חמאה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. מתכונים דומים: המנגל של דודה פטי שעועית אפויה, סקווש צהוב אפוי של דודה פאני, ו את הטוב ביותר מנגל אפוי שעועית 5 יותר אפוי שעועית לאהוב.

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים על מגבות נייר, מתפוררים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מסננים שומן בייקון מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בעזרת אותה מחבת מבשלים את הבקר הטחון והבצל על אש בינונית, תוך ערבוב עד שהבשר כבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים.
6
מעבירים את הבשר הטחון לסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
7
מוסיפים את שעועית הפינטו, שעועית החמאה, השעועית האפויה עם חזיר, רוטב ברביקיו, קטשופ וסוכר חום לתערובת הבקר הטחון; מערבבים לתערובת היטב. מכסים ומבשלים 4 שעות בגובה. למעלה כל מנה עם בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
שעועית חמאהשעועית חמאה
שעועית אפויהשעועית אפויה
סוכר חוםסוכר חום
בשר טחוןבשר טחון
שעועית פינטושעועית פינטו
קטשופקטשופ
חזירחזיר