צריך תוספת ללא גלוטן וללא חלב? השעועית האפויה של דודה רו יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 55 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קטשופ, שעועית חמאה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -25 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. מתכונים דומים: המנגל של דודה פטי שעועית אפויה, סקווש צהוב אפוי של דודה פאני, ו את הטוב ביותר מנגל אפוי שעועית 5 יותר אפוי שעועית לאהוב.
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים על מגבות נייר, מתפוררים ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מסננים שומן בייקון מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בעזרת אותה מחבת מבשלים את הבקר הטחון והבצל על אש בינונית, תוך ערבוב עד שהבשר כבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מסננים.
6
מעבירים את הבשר הטחון לסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
7
מוסיפים את שעועית הפינטו, שעועית החמאה, השעועית האפויה עם חזיר, רוטב ברביקיו, קטשופ וסוכר חום לתערובת הבקר הטחון; מערבבים לתערובת היטב. מכסים ומבשלים 4 שעות בגובה. למעלה כל מנה עם בייקון מתפורר.