השף ג'ון מונטה כריסטו בנדיקט
ניתן להכין את המתכון של השף ג'ון מונטה כריסטו בנדיקט תוך כשעה . , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 689 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -39 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 22 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אם יש לכם ביצים, חמאה, פלפל אנגלי טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מונטה כריסטו אגרולים , סנדוויץ' מונטה קרלו ואספרגוס בנדיקט .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
טורפים 2 ביצים, שמנת, סוכר לבן, מלח, קורט פלפל קאיין, קינמון ופלפל אנגלי יחד בקערה עד שהבלילה מתאחדת היטב.
מניחים פרוסות לחם לתוך הבלילה, אחת אחת, ונותנים ללחם לספוג את התערובת. הופכים את פרוסות הלחם בבלילה עד שכמעט כל הבלילה נטמעת, כ-10 דקות.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, וממיסים חמאה במחבת החמה. מבשלים פרוסות לחם בחמאה החמה עד להשחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים פרוסות פרנץ' טוסט לתבנית אפייה.
מניחים פרוסות חזיר במחבת החמה ומבשלים עד שהבשר מתחיל להשחים, כדקה אחת לכל צד.
להרכבה, מניחים פרוסת גבינת צ'דר על פרוסת פרנץ' טוסט, מעליהן 2 פרוסות בשר חזיר, ומניחים פרוסת גבינת הווארטי מעל חזיר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שחתיכות הפרנץ' טוסט כבר לא רטובות, הבלילה מתייצבת והגבינה נמסה והחלה להשחים, כ-20 דקות.
מניחים כריכים על צלחות הגשה ומעל כל אחד מהם 2 ביצים עלומות. מתבלים במלח כשר וקורט פלפל קאיין.