קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

התבשיל האיטלקי של פאני

התבשיל האיטלקי של פאני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל האיטלקי של פאני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. אם יש לכם בצל, מקרוני מרפק, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: הדלעת הצהובה האפויה של דודה פאני, תבשיל איטלקי, ו תבשיל נקניק איטלקי.

הוראות

1
מניחים את ההמבורגר לסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבשר עד שכבר לא ורוד, שוברים את הבשר ומתפוררים כשהוא מבשל, כ -10 דקות. מערבבים את הבצל וממשיכים לבשל ומערבבים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים שומן מהמחבת, ומערבבים את 2 צנצנות הרוטב, בזיליקום, עלה דפנה, אורגנו ומלח סלרי. להפחית את החום, ומבשלים את הרוטב במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום.
4
כ -15 דקות לפני הרוטב הוא סיים רותח, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לטאטא יחד את מרק פטריות ומים בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
שכבה 1/3 של רוטב הבשר לתחתית צלחת האפייה מוכנה, ולהפיץ חצי מקרוני מבושל על הרוטב. כף חצי תערובת המרק על המקרוני, ולהפיץ 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה. חזור על השכבות עם 1/3 מהרוטב הנותר, הפסטה הנותרת, תערובת המרק הנותרת, וכוס אחת נוספת של גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
מורחים את השליש האחרון של רוטב הבשר על התבשיל ומפזרים את שארית 1/4 כוס גבינת צ ' דר. לרסס חתיכת רדיד אלומיניום עם ספריי בישול, ולכסות את הצלחת עם רדיד.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים את התבשיל בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף ואופים עד ציפוי הגבינה הוא השחמה ואת התבשיל מבעבע, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.