התבשיל האיטלקי של פאני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל האיטלקי של פאני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. אם יש לכם בצל, מקרוני מרפק, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: הדלעת הצהובה האפויה של דודה פאני, תבשיל איטלקי, ו תבשיל נקניק איטלקי.
הוראות
מניחים את ההמבורגר לסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבשר עד שכבר לא ורוד, שוברים את הבשר ומתפוררים כשהוא מבשל, כ -10 דקות. מערבבים את הבצל וממשיכים לבשל ומערבבים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות יותר.
מסננים שומן מהמחבת, ומערבבים את 2 צנצנות הרוטב, בזיליקום, עלה דפנה, אורגנו ומלח סלרי. להפחית את החום, ומבשלים את הרוטב במשך 1 שעה.
כ -15 דקות לפני הרוטב הוא סיים רותח, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא יחד את מרק פטריות ומים בקערה עד חלקה.
שכבה 1/3 של רוטב הבשר לתחתית צלחת האפייה מוכנה, ולהפיץ חצי מקרוני מבושל על הרוטב. כף חצי תערובת המרק על המקרוני, ולהפיץ 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה. חזור על השכבות עם 1/3 מהרוטב הנותר, הפסטה הנותרת, תערובת המרק הנותרת, וכוס אחת נוספת של גבינת צ ' דר.
מורחים את השליש האחרון של רוטב הבשר על התבשיל ומפזרים את שארית 1/4 כוס גבינת צ ' דר. לרסס חתיכת רדיד אלומיניום עם ספריי בישול, ולכסות את הצלחת עם רדיד.
אופים את התבשיל בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף ואופים עד ציפוי הגבינה הוא השחמה ואת התבשיל מבעבע, על 15 דקות יותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.