וגוגרס
גוגרס הוא צמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 50 מנות עם 25 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פול אפי, חרדל דיז'ון, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: גוג'רס, גוג'רס, ו וגוגרס.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מחממים את החלב והחמאה בסיר בינוני-גדול על אש בינונית-גבוהה. כשהתערובת מתבשלת והחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים.
מוסיפים את המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות לייבוש התערובת. מכבים את האש ומערבבים עוד קצת כדי להתקרר מעט.
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מקציפים היטב לשילוב כל ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מערבבים פנימה את הגבינה, החרדל והקאיין ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לשקית מאפה עם קצה רגיל גדול.
צינור את התערובת על דף עוגיות מרופד בנייר קלף בשורות נשיקות, בקוטר של כ -1 אינץ'.
החלק את כל הבליטות בעזרת קצה אצבע טבול בקמח.
(ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו עד 8 שעות מראש ולקרר, או להקפיא עד שבוע. להפשיר בטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
אופים במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד להזהבה, בערך 8 עד 10 דקות נוספות.