קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

וגוגרס

וגוגרס
גוגרס הוא צמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 50 מנות עם 25 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פול אפי, חרדל דיז'ון, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: גוג'רס, גוג'רס, ו וגוגרס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את החלב והחמאה בסיר בינוני-גדול על אש בינונית-גבוהה. כשהתערובת מתבשלת והחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות לייבוש התערובת. מכבים את האש ומערבבים עוד קצת כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מקציפים היטב לשילוב כל ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מערבבים פנימה את הגבינה, החרדל והקאיין ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)(קיבלר)
5
מעבירים את התערובת לשקית מאפה עם קצה רגיל גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
צינור את התערובת על דף עוגיות מרופד בנייר קלף בשורות נשיקות, בקוטר של כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
החלק את כל הבליטות בעזרת קצה אצבע טבול בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
(ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו עד 8 שעות מראש ולקרר, או להקפיא עד שבוע. להפשיר בטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
9
אופים במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד להזהבה, בערך 8 עד 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן