ווטרגייט פאי
ניתן להכין את המתכון של ווטרגייט פאי תוך כ-45 דקות . מתכון זה מכיל 12 מנות עם 455 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אגוזי מלך, סוכר קונדיטורים, גבינת שמנת וקמח. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: פאי שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול , פאי קוקוס בלתי אפשרי ופאי סיר עוף עם 4 מרכיבים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
להכנת קרום: בקערה בינונית מערבבים קמח ואגוזי מלך.
מערבבים פנימה חמאה רכה או מרגרינה עד שהתערובת חלקה.
מורחים את התערובת בתחתית תבנית בגודל 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, עד להתייצבות ומשחימה קלה. מניחים להתקרר.
שכבה: בקערה בינונית טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה.
מערבבים פנימה תמצית וניל, אבקת סוכר ו-1 כוס מהציפוי המוקצף. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מורחים את התערובת על הקרום האפוי. מצננים במשך שעה.
שכבה: בקערה גדולה טורפים יחד תערובת פודינג וחלב.
מערבבים עד שהפודינג מסמיך.
מורחים מעל שכבת גבינת שמנת. מעלים את התוספת המוקצפת שנותרה, ומפזרים דובדבנים ואגוזי מלך. מצננים לפני ההגשה.