קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

סלמון מצופה טפנד ואורזו עם בצל אדום קלוי

סלמון מצופה טפנד ואורזו עם בצל אדום קלוי
סלמון מצופה טפנד ואורזו עם בצל אדום קלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים ניסואז, שמן זית, אורזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, סלמון מצופה בפרמזן-הרב עם אורזו הדרים, ו כריך הודו צלוי עם טפנד ארטישוק, בצל מקורמל ופלפלים אדומים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצל קלוי: מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב את כל המרכיבים, למעט בצל בתבנית אפייה רדודה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מוסיפים את הבצלים, זורקים אותם בתערובת ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
4
מכסים את הבצלים בנייר כסף וצולים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
הסר את נייר הכסף ולהמשיך צלייה עד מכרז, על 35 עד 40 דקות, צלי עם המיצים כמה פעמים. בחמאת מקום מחבת סאוט ולהמיס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
מוסיפים אורזו ועגבניות. לזרוק עד אורזו מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
7
מניחים את orzo בקערה גדולה כפית את הבצל ואת נוזל הבישול על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
פסטהפסטה
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מניחים את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
סלמון: העונה סלמון עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
3
מורחים 2 כפות של טפנד על כל חתיכת סלמון (לא בצד העור).
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
סלמוןסלמון
4
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים 4 של פילה במחבת, צד טפנד למטה, ו לטגן עד קרום טפסים, כ 2 דקות. הפוך את הדגים ולהמשיך לבשל במשך כ 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים את הסלמון עם הבצלים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
סלמוןסלמון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.