ווסאבי אפונה ירוקה
ווסאבי אפונה ירוקה היא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חומץ אורז, שמן זית, מירפואה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 81%. נסו אפונת שלג + שומשום ווסאבי, אפונת הצמד מאודה עם חמאת ווסאבי, ו ארוחת ערב הערב: אפונה ירוקה ואפונת סוכר ברוטב שומשום עבור מתכונים דומים.
הוראות
משרים את האפונה המיובשת למשך הלילה, ואז שוטפים ומסננים.
מניחים אפונה בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי בכמה סנטימטרים.
מוסיפים את המירפואה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהם רכים, בערך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס). מצפים דף עוגיות גדול בשמן זית. זה עוזר להשתמש בגיליון עוגיות עם דפנות כדי למנוע מהם להתגלגל.
מסננים את האפונה ומעבירים לדף העוגיות.
מגלגלים אותם בשמן על ידי הטיית התבנית, או מערבבים ביד.
אופים 4 עד 8 שעות בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב כל 30 דקות בערך, עד שהאפונה יבשה.
מוציאים מהתנור ומתבלים במלח, מלח בצל ואבקת שום.
בזמן שהאפונה צולה מערבבים יחד את אבקת הוואסאבי, הטחינה, חומץ האורז וחרדל דיז ' ון בקערה גדולה. כאשר אפונה מוכנים, לשפוך אותם לתוך הקערה, ומערבבים כדי מעיל עם תערובת וואסאבי.
יוצקים אותם בחזרה על דף העוגיות בשכבה אחת, ומחזירים לתנור.
אופים עוד 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהארומה מתחזקת מאוד, והציפוי יבש.