קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

וופלים בטטה עם מרשמלו

וופלים בטטה עם מרשמלו
וופלים בטטה עם מרשמלו עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר. מתכון זה מכין 6 מנות עם 392 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת מלח, קינמון הקרקע, שמן צמחי, בטטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 44%. מתכונים דומים: תבשיל בטטה עם מרשמלו, תבשיל בטטה עם מרשמלו, ו תבשיל בטטה עם מרשמלו.

הוראות

1
ציוד מיוחד: ופל ברזל (רצוי בלגי סגנון)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. תוקעים את הבטטה במזלג כמה פעמים ואופים עד שהם רכים במרכז, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים להתקרר ואז גורפים את הבשר ומחית במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מנמיכים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים). מחממים מגהץ וופל לבינוני-גבוה אם יש הגדרות (אבל זה בסדר אם אין כאלה).
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מקציפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים יחד את החמאה, 1/2 כוס מחית הבטטה, השמן, הסוכר החום, הביצה וחלבון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים את תערובת החמאה לתערובת הקמח ומערבבים בעדינות עד להטמעה (זה בסדר אם יש גושים).
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מברישים קלות את החלק העליון והתחתון של מגהץ הוופל בשמן, ואז ממלאים כל קטע כשלושת רבעי הדרך מלא (עדיין צריך להיות מראה ברזל וופל). סוגרים ומבשלים עד שהוופלים חומים זהובים ומעט פריכים, 6 עד 10 דקות. שמור את הוופלים חמים בתנור או מכוסה בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה חוזר עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים את התנור לצלייה, ומזלפים כל וופל במעט סירופ ו 1/4 כוס מיני מרשמלו. צולים עד להזהבה, 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוקליקריץ תפוח ירוק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה