וופלים זנגביל עם תפוחים וקרמל
וופלים זנגביל עם תפוחים וקרמל הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 337 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חג המולד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחים מטוגנים, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו וופלים בירה עם קינמון-קרמל תפוחים, וופל דלעת זנגביל עם חלב חמאה-סירופ קרמל רום, ו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר חום, סודה לשתיה, 1 כפית ג ' ינג ' ר, 1 כפית קינמון, ומלח בקערה גדולה. מערבבים יחד חלמונים ביצה, חלב חמאה, ו 1/4 כוס חמאה; מערבבים לתוך תערובת קמח.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך הבלילה.
אופים ב וופל מחומם מראש, משומן עד זהב.
לבשל תפוחים, נשאר 1/4 כוס סוכר חום, 1 כפית זנגביל, 1 כפית קינמון, ו 1/4 כוס חמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מחומם ביסודיות.
רוטב קרמל במיקרוגל בקערה 2 כוסות ב 1 1/2 דקות גבוהות, ערבוב פעם אחת.
מגישים וופלים עם תערובת תפוחים ורוטב קרמל; מקשטים, אם תרצה.