ווק-צדפות צרובות ברוטב מנדרינה
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גזר, צ'ילה-שום להדביק, ג' ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות, צדפות צרובות ברוטב רימונים, ו צדפות צרובות ברוטב חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את עמילן התירס עם 1/2 כפית מלח.
מוסיפים את הצדפות וזורקים למעיל.
בקערה קטנה, מערבבים את מיץ מנדרינה עם רוטב הויסין, חומץ, רוטב סויה, סוכר חום וממרח צ ' ילה-שום. בקערה קטנה נוספת, לשלב את גרידת מנדרינה עם שום קצוץ וג ' ינג ' ר.
בווק, חום 1/2 כפות שמן על חום גבוה עד עישון.
מוסיפים את הצדפות בשכבה אחת ומבשלים מבלי לערבב עד שהם זהובים בתחתית, כ 3 דקות. הפעל ומבשל עד הצדפות הן המשרד, על 1 1/2 דקות יותר.
מוסיפים את 1 1/2 כפות השמן הנותרים לווק יחד עם תערובת גלידת המנדרינה ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיף את הקישואים, סקווש, גזר ומים ערמונים ומבשלים עד הירקות הם פריך במכרז, על 4 דקות. מערבבים את רוטב המנדרינה ומוסיפים אותו לווק. מבשלים את הרוטב עד מעובה מעט, על 30 שניות. החזר את הצדפות לווק, תוך ערבוב רק עד מחומם דרך, ולשרת.