ויגורון או צ'יצ'ארון קון יוקה (יוקה וקליפות חזיר)
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? Vigorón או Chicharrón קון יוקה (יוקה וקליפות חזיר) יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי בננה, מלח כשר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו יוקה לחמניות (פאן דה יוקה), סיני חמש תבלין מטוגן בטן חזיר עם שורש לוטוס ויוקה מאודה, ו צ'יפס יוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק כרוב, עגבניות, בצל, וחומץ. מתבלים לפי הטעם במלח, מוסיפים עוד חומץ לפי הטעם. להכניס למקרר עד הצורך.
אם באמצעות יוקה טרי, עם סכין שף חד, לחתוך את שני הקצוות של יוקה.
חותכים אותו לרוחב לתוך צילינדרים ארוכים 4 אינץ'. עם סכין חיתוך חדה, להבקיע כל חתיכה אנכית לאורך עורו. בזהירות להכניס את קצה הסכין בחתך, להזיז אותו קדימה ואחורה כדי לקלף את העור. אם העור יוקה הוא דק, אתה יכול לנסות לקלף אותו עם מקלף ירקות.
מניחים יוקה בסיר גדול לכסות עם מים קרים.
הוסף 1 כף מלח. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד מכרז מזלג, 15 עד 45 דקות (זמן הבישול יהיה תלוי אם באמצעות יוקה טרי או קפוא).
מסננים יוקה, וחותכים את החתיכות לחצי לאורכו.
הסר וזרוק את רצועת וודי במרכז. חזור לסיר, ולכסות כדי להתחמם.
מסדרים 1 עלה בננה (אופציונלי) על 4 עד 6 צלחות מתאבן. להפיץ יוקה באופן שווה בין צלחות העליון עם סלט כרוב ו chicharrones.