Vinaigrette עדשים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם סלט ירקות, שמן זית, עדשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 86%. מתכונים דומים: עדשים חמות עם ויניגרט, עדשים חמות עם ויניגרט חרדל, ו עדשים ויניגרט עם סלמון מעושן.
הוראות
1
שים את העדשים בסיר בינוני עם מים 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, עד העדשים הם מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לנקז ולחזור למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים 1 כף השמן, 1 כף החומץ, ו 1/2 כפית המלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
מלח
שמן בישול
4
לערבב בעדינות ולהניח בצד.
5
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, חום 3 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיף את הגזר, סלרי, פלפל, ו 1 כפית מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
פלפל
מלח
8
הסר מהחום ולהוסיף 2 כפות של חומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
9
מערבבים את העדשים המבושלים עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלות
ירק
10
במחבת קטנה, טוסט השקדים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 5 עד 10 דקות. או טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות. זמן קצר לפני ההגשה, מערבבים את השקדים והפטרוזיליה לתוך תערובת עדשים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
פטרוזיליה
עדשים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
11
שים את הירוקים בכוס גדולה או קערת נירוסטה ולזרוק עם הנותרים 3 כפות שמן, 1 כף חומץ, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ירוק
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מגישים את תערובת עדשים על הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
עדשים
13
המלצת יין: הטעם הייחודי והארצי של העדשים והויניגרט החריף קוראים לאיזון העדין של המתוק והטארט שנמצא בקבנט ריזלינג מאזור המוזל בגרמניה.