מקלות עוף בורבון-מולסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש-מולסה עוף ומקלות תיפוף, דבש-מולסה עוף ומקלות תיפוף, ו עוף מקלות תיפוף עם זיגוג בורבון-Dijon.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הוסף הבא 5 מרכיבים, 1/4 פלפל כפית, אבקת צ ' ילי. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רוטב מתעבה, על 15 דקות. מערבבים בורבון; לבשל עד מחומם דרך, כ 3 דקות. מתבלים במלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה. שחרר עור במקלות תיפוף. לשפשף תערובת מלח ופלפל מתחת לעור מבלי לקרוע את העור. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מקלות עוף
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הכן ברביקיו (חום בינוני). מקלות תיפוף גריל עד העור הוא פריך ומיצים לרוץ ברור, פונה לבשל את כל הצדדים, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
להעביר 1/2 כוס רוטב ברביקיו לקערה קטנה; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מברשת מקלות תיפוף עם רוטב הנותרים ומבשלים עד צורות זיגוג, על 3 דקות יותר.