זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù, Rigatoni עם קלברי חריף בסגנון חזיר Ragù, ו Rigatoni עם ראגו חזיר ריקוטה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצל דופק, גזר, סלרי, שום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום, ו 1/4 כוס פטרוזיליה במעבד מזון עד קצוץ דק; להעביר לקערה קטנה ולהניח בצד. עגבניות עם מיצים במעבד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שמן חום בסיר כבד גדול מעל mediumheat; להוסיף נקניק ומבשלים, פירוק עם כפית, עד השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים חזיר טחון, מתבלים במלחופפר, ומבשלים,פירוק עם כפית, עד שכבר לא ורוד. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
כתובתערובת ירקות כדי לטפטף בסיר, מתבלים במלח, ומבשלים, stirringoften, עד הזהב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מערבבים עגבניות רסק 1 כוס מים בקערה רגילה; מוסיפים לסיר. מבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית הסיר. Bringto לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים untilliquid כמעט התאדה, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים בשר שמור ופרה עגבניות 1 כוס מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, הוספת מים נוספים לפי הצורך כדי לשמור על בשר כמעט שקוע, עד istender בשר, על 4 שעות. עונה עם salt.DO קדימה: ראגו יכול להתבצע 3 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
8
בואו מגניב. כיסוי וצינה, או להקפיא עד 2 חודשים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
9
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
ניקוז, הזמנת 2 כוסות פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
מוסיפים פסטה ו 1/2 כוס פסטה בישול liquidto רוטב; מערבבים למעיל. מערבבים 3/4 כוס פרמזן ונותר 1/4 כוס פטרוזיליה. להגדיל בינוני heatto ולהמשיך ערבוב, להוסיףיותר פסטה בישול נוזלי לפי הצורך, untilsauce מעילי פסטה. מחלקים בין קערות; למעלה עם יותר פרמזן.