והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, סוכר מגורען, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי, Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!), ו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
במעבד מזון, מניחים קמח, שיבולת שועל, סוכר מגורען 3/4 כוס, סוכר חום ומלח. כיסוי; תהליך עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
תוסיף חמאה. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off עד התערובת היא עקביות של פירורים גסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
בקערה גדולה, מערבבים את כל חומרי המילוי.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים לתבנית אפייה. להתפורר ציפוי על תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, בסיר 1 ליטר, חום 1 1/2 כוסות סוכר מגורען והמים מעל חום בינוני גבוה עד בצורת בועות ותערובת הוא רותח. אל תערבבי. מדי פעם להרים סיר מחום תערובת בעדינות לסובב תוך סוכר הוא חימום. בעוד 10 דקות, סוכר יתחיל לקרמל. מבשלים עד התערובת היא צבע ענבר עשיר, כהה. להפחית את החום לנמוך. מערבבים בקרם הקצפה עם מקציף עד תערובת מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אינסטנט פודינג לימון
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
8
הסר סיר מחום; יוצקים רוטב לתוך צנצנת או קערה חסינת חום. מערבבים וניל, 3 כפות ויסקי 2 כפות מיץ תפוזים. מקררים עד הגשה (רוטב יעבה כפי שהוא מתקרר).